Reviews

Reviews

Hier hebben we alle hints en tips van de experts gebundeld, zodat u het meeste uit uw apparatuur, uitrusting, leven en doelen kunt halen - en alles wat u verder nog belangrijk vindt. Waar wacht u nog op? Laat u vandaag nog door Transcontinenta BV meevoeren naar onbekende creatieve mogelijkheden met de extra hulp van deze duidelijke reviews van onze producten.

Fiveray F100 en M40: Creatieve portretfotografie met led-lampen

Bij portretfotografie maakt led-verlichting je een stuk flexibeler dan bij de inzet van flitsers. Het voelt als spelen met licht en maakt het fotograferen nog plezieriger. Zo hebben bijvoorbeeld de Zhiyun Fiveray F100 en M40 ontzettend veel te bieden voor een mensenfotograaf.
Lees meer

Billingham 25 Rucksack - meest stijlvolle camerarugzak voor dames?

Een mooie foto vertelt een verhaal. De fotograaf wil een uniek beeld neerzetten. Om zo’n foto te maken heb je kennis van techniek, de juiste lichtinval, creativiteit en liefde voor fotografie nodig. Zo is het ook bij de Billingham rugtas.
Lees meer

Zhiyun Weebill 2 Gimbal testen in Afrika - review

De Zhiyun Weebill 2 gimbal is een solide stabilizer voor de zwaardere systeemcamera’s en DSLR’s. Om deze Zhiyun gimbal te testen nemen we hem mee op een van onze fotoshoots in Afrika. We willen hem gebruiken om beelden te maken van de apen, waar ze leven en het landschap tijdens het droge seizoen.
Lees meer

Tips om strakke camerabewegingen te maken met een Zhiyun Smooth 5 gimbal

Een gimbal kan echt van toegevoegde waarde zijn als je video’s maakt. Zo ook het nieuwste model van Zhiyun, de Smooth 5, dit is wel een heel geavanceerd stuk gereedschap. Als smartphone videomaker krijg je met een gimbal ontzettend veel extra mogelijkheden om stabiele camerabewegingen te maken.
Lees meer

Zes compacte fotografie ledlampen uitgelicht

Goed licht is essentieel voor het maken van een foto of video, dus soms kunnen we daar wel wat hulp bij gebruiken. Waar we vroeger afhankelijk waren van zware flitsers zijn er vandaag veel fijnere oplossingen om altijd wat extra licht bij je te hebben als je een foto of video maakt.
Lees meer

Polarpro Summit Landscape filterkit gebruiken - review

We kennen PolarPro voornamelijk van hoge kwaliteit filtersystemen voor drones, maar afgelopen jaren hebben zij dit uitgebouwd met filters voor o.a. de camera. Naast de Quartzline (schroefdraad) filters heeft PolarPro nu dit nieuwe 105mm filtersysteem uitgebracht.
Lees meer

PELI AIR 1605 – De camerakoffer van een sportfotograaf

De weg van de persruimte in het stadion naar een plek achter de boarding van het voetbalveld heeft soms iets weg van een hindernisbaan. Wel zo prettig dat mijn camera’s tijdens de tocht veilig zijn opgeborgen.
Lees meer

Peli Air 1535 koffer: vocht-, stof-, en schokbestendig?

Elke fotograaf wil optimale bescherming voor zijn kostbare apparatuur. Dus wil je het liefste een koffer die vocht-, stof-, en schokbestendig is. En als deze dan ook nog eens een stoere buitenkant heeft en van binnen super strak georganiseerd is, dan wordt het pas echt interessant!
Lees meer

Zo gebruik je een ND/PL-filter bij een DJI drone

Ik fotografeer al zo’n vijf jaar met een drone, en ik schrijf heel bewust “fotografeer”, omdat ik een drone echt zie als een camera met propellers. Vliegen met een drone is mooi omdat het je een nieuw perspectief geeft, maar de kleinere sensor heeft wel enkele beperkingen.
Lees meer

Hoe gebruik je een afstandsbediening bij nachtfotografie?

Hoe voorkom je bewegingstrillingen die worden veroorzaakt door het handmatig afdrukken van je foto? Of hoe kun je fotograferen met de BULB stand? Simpel, met een afstandsbediening. Dit zijn de mogelijkheden van de Hähnel Transmitter en Receiver bij nachtfotografie.
Lees meer

Producten 1 tot 10 van 17 in totaal

Pagina

Copyright © 2022 Transcontinenta. All rights reserved.