Reviews

Reviews

Hier hebben we alle hints en tips van de experts gebundeld, zodat u het meeste uit uw apparatuur, uitrusting, leven en doelen kunt halen - en alles wat u verder nog belangrijk vindt. Waar wacht u nog op? Laat u vandaag nog door Transcontinenta BV meevoeren naar onbekende creatieve mogelijkheden met de extra hulp van deze duidelijke reviews van onze producten.

Hoe de Bushnell Forge 15x56 verrekijker helpt bij fotografie

Met mijn Bushnell Forge 15x56 verrekijker in de hand ervaar ik de natuur op een heel bijzondere manier. Voor mij gaat het niet alleen om het bewonderen van de schoonheid van wilde dieren, maar ook om het vastleggen van de perfecte momenten voor mijn camera.
Lees meer

ThinkTank Retrospective 7 - een mooie Canvas cameratas

De ThinkTank Retrospective 7 Canvas messenger bag is een vlot ogende, retro schoudertas, die kwaliteit, handigheid en veiligheid biedt. Deze schoudertas is speciaal voor professionele en enthousiaste amateurfotografen die een sportieve messenger-stijl cameratas willen.
Lees meer

Lensbaby OMNI Deluxe Collection: Een wereld vol creativiteit

Als gepassioneerd mensen- en lifestylefotograaf streef ik er voortdurend naar om unieke momenten en emoties vast te leggen. Met de voortdurende vooruitgang van fotografietechnologie ben ik altijd op zoek naar nieuwe hulpmiddelen die me helpen mijn creatieve visie te realiseren en unieke beelden te creëren.
Lees meer

Tablet gebruiken als autocue - Desview TP150 teleprompter

Recentelijk nam ik een promovideo op, waarbij ik verantwoordelijk was voor de productie, regie en presentatie. Door het vergeten van de teksten en het moeten aflezen van tekstborden, wat erg onhandig was. Om dit in de toekomst te voorkomen, gebruik ik nu de Desview Teleprompter TP150.
Lees meer

Waanzinnig goed mini statief - Cullmann Carvao 816TCS

Ben je ook op zoek naar een mini statief? Na het bekijken en uitproberen van vele mini statiefjes komen we uit bij het Cullmann Carvao 816TCS carbon statief. Zodra je dit mini statief oppakt, voel je direct dat dit veelbelovend is.
Lees meer

Fiveray F100 en M40: Creatieve portretfotografie met led-lampen

Bij portretfotografie maakt led-verlichting je een stuk flexibeler dan bij de inzet van flitsers. Het voelt als spelen met licht en maakt het fotograferen nog plezieriger. Zo hebben bijvoorbeeld de Zhiyun Fiveray F100 en M40 ontzettend veel te bieden voor een mensenfotograaf.
Lees meer

Billingham 25 Rucksack - meest stijlvolle camerarugzak voor dames?

Een mooie foto vertelt een verhaal. De fotograaf wil een uniek beeld neerzetten. Om zo’n foto te maken heb je kennis van techniek, de juiste lichtinval, creativiteit en liefde voor fotografie nodig. Zo is het ook bij de Billingham rugtas.
Lees meer

Zhiyun Weebill 2 Gimbal testen in Afrika - review

De Zhiyun Weebill 2 gimbal is een solide stabilizer voor de zwaardere systeemcamera’s en DSLR’s. Om deze Zhiyun gimbal te testen nemen we hem mee op een van onze fotoshoots in Afrika. We willen hem gebruiken om beelden te maken van de apen, waar ze leven en het landschap tijdens het droge seizoen.
Lees meer

Tips om strakke camerabewegingen te maken met een Zhiyun Smooth 5 gimbal

Een gimbal kan echt van toegevoegde waarde zijn als je video’s maakt. Zo ook het nieuwste model van Zhiyun, de Smooth 5, dit is wel een heel geavanceerd stuk gereedschap. Als smartphone videomaker krijg je met een gimbal ontzettend veel extra mogelijkheden om stabiele camerabewegingen te maken.
Lees meer

Zes compacte fotografie ledlampen uitgelicht

Goed licht is essentieel voor het maken van een foto of video, dus soms kunnen we daar wel wat hulp bij gebruiken. Waar we vroeger afhankelijk waren van zware flitsers zijn er vandaag veel fijnere oplossingen om altijd wat extra licht bij je te hebben als je een foto of video maakt.
Lees meer

Producten 1 tot 10 van 22 in totaal

Pagina

Copyright © 2023 Transcontinenta. All rights reserved.