Aanstaande en voorgaande evenementen - Transcontinenta BV

Evenementen

Als distributeur nemen we het hele jaar door aan diverse beurzen, evenementen en online webinars. Van internationale beurzen tot nationale en regionale evenementen gericht op foto, video, outdoor en meer. Daarnaast ondersteunen onze medewerkers onze partners en dealers ook op lokale evenementen die zij organiseren. De specialisten van Transcontinenta BV zorgen voor die extra toegevoegde waarde. Zowel binnen als buiten. Bekijk welke evenementen bij u in de buurt plaatsvinden.

Aanstaande evenementen

17 t/m 19 maart

Of je nu op zoek bent naar clubs, golfballen of tees, een nieuwe outfit wilt scoren of je wilt oriënteren op exclusieve golfreizen, tijdens de Holland Golf Show sla je zeker jouw slag! Letterlijk, want veel van de aangeboden accessoires en materialen kun je tijdens het event naar hartenlust uitproberen.

3 april

Wil jij je ook laten inspireren door interessante sprekers op een leuke dag met medeprofessionele fotografen. Kom dan gezellig langs bij de MPN fotobeurs met een prachtige expositie van MPN-ers en veel betrokken leveranciers. Ben jij er ook bij?

10 & 11 juni

Net als alle voorgaande edities, zal Transcontinenta ook dit jaar weer aanwezig zijn op de Fotofair om een aantal van onze merken te demonstreren. Gedurende het weekend kunt u bij onze experts advies inwinnen, de producten ervaren, en in diverse mogelijkheden zelf uitproberen.

30 augustus t/m 3 september

Voor vrijwel iedere vraag die een bezoeker heeft op het gebied van verrekijkers speciaal voor de watersport op de kade bij Transcontinenta zeker een antwoord te vinden. We zijn te vinden bij boven kade standnummer KB56.

Voorgaande evenementen

Impressie Photodays

Hasselblad X2D 100C Introductie Evenement

Impressie Professional Imaging

Impressie Fotofair

Impressie HISWA

Copyright © 2022 Transcontinenta. All rights reserved.