Actuele promoties - Transcontinenta BV

Promoties

Mis nooit meer iets van onze actuele promoties. Blijf direct op de hoogte met een actueel overzicht van promoties met onze merken. Op regelmatige basis treft u hier dan ook promoties. Voor meer specifieke informatie over deze promoties kunt u altijd contact met ons opnemen.

Actuele promoties

Tamron Herfst Kassakorting Promotie 2023

Van 1 november 2023 tot 7 januari 2024 kun je in de feeststemming komen met geweldige kassakortingen op zeven prestigieuze en bekroonde Tamron zoomobjectieven. Verken het bereik van groothoek tot megazoom en van lichtsterke standaard tot  super telezoom.

De directe kassakorting loopt op tot maar liefst €100,-! Deze unieke promotie geldt uitsluitend voor aankopen gedaan tussen 1 november 2023 en 7 januari 2024 en is alleen geldig bij de erkende Tamron dealers en verkooppunten.

Bushnell Kassakorting Promotie 2023

Deze herfst en winter zullen extra mooi zijn als je je Bushnell Engage EDX verrekijker meeneemt. Geniet van de natuur om je heen en bekijk alle prachtige details van dieren en vogels van dichtbij.

De directe kassakorting is maar liefst €80,-! Deze unieke promotie geldt uitsluitend voor aankopen gedaan tussen 1 oktober en 31 december 2023 en is alleen geldig bij de erkende Bushnell dealers en verkooppunten.

Leica SL2 Kit Promotie

Fotografie is onze passie, net als die van u. Daarom kan iedereen nu instappen in het Leica SL-systeem met een uitzonderlijk prijsvoordeel op Leica SL2 kits. Met een persoonlijke kortingsvoucher ter waarde van maar liefst 1400 Euro maakt Leica Camera AG het nieuwe en bestaande klanten gemakkelijker om met het Leica SL-Systeem aan de slag te gaan.

Copyright © 2023 Transcontinenta. All rights reserved.