Actuele promoties - Transcontinenta BV

Promoties

Mis nooit meer iets van onze actuele promoties. Blijf direct op de hoogte met een actueel overzicht van promoties met onze merken. Op regelmatige basis treft u hier dan ook promoties. Voor meer specifieke informatie over deze promoties kunt u altijd contact met ons opnemen.

Actuele promoties

Zhiyun Fiveray M40 Promotie

Van 15 maart tot en met 15 april 2023 loopt er een exclusieve actie waarbij u nu twee Zhiyun Fiveray M40 LED-lampen krijgt voor de prijs één! Dit betekent dat u nu in plaats van €240 maar slechts €119,99 betaald. OP=OP!

broncolor Move 1200L Kit 2 tijdelijk 30% korting + extra accu

De Move 1200 L is de krachtige oplossing van broncolor voor professionele fotografen die behoefte hebben aan een betrouwbare en draagbare stroomvoorziening met twee individueel regelbare stopcontacten.

Als speciale promotie wordt tijdelijk tot 30 april 2023 de "Move 1200 L Outdoor Kits 2" niet alleen geleverd met 30% korting, maar ook met een tweede accu.

Tamron Fuji X objectieven promotie

Koop nu een Tamron objectief met FUJI X vatting bij één van de deelnemende Tamron dealers en ontvang een gratis exclusieve Peak Design Slide Lite - Tamron Editie camerariem!

Deze unieke promotie geldt voor aankopen gedaan tussen 3 februari tot en met 31 maart 2023 en is alleen geldig bij de deelnemende geautoriseerde Tamron Dealers.

Tamron Sony FE objectieven promotie

Maak kans om een Sony A7R V te winnen, exclusief na aankoop van een Tamron-zoomobjectief met Sony FE-mount.

Deze unieke promotie geldt voor aankopen gedaan tussen 3 februari tot en met 31 maart 2023 en is alleen geldig bij de deelnemende geautoriseerde Tamron Dealers.

Leica Don’t Dream it. Own it Promotie

Van 8 februari tot 30 april 2023 kunt u een voucher voor 1000 euro korting ontvangen die geldig is bij de Leica Store Amsterdam, Leica Store Lisse en geselecteerde Leica Dealers. De voucher korting is geldig op een van de zes Leica SL-System kits. Deze actie is een geweldige kans om meteen met het Leica SL-Systeem aan de slag te gaan!

Copyright © 2022 Transcontinenta. All rights reserved.