Blog

Wilt u iets nieuws leren? Dan bent u hier aan het juiste adres. Welkom in onze inspirerende hub. Van fotografie, video, sportoptiek tot outdoor, wij hebben tips en trucs van de experts verzameld om het beste uit uw producten, uitdagingen, ideeën te halen en alles daartussenin. Waar wacht u nog op? Lees verder en vind vandaag nog uw inspiratie bij Transcontinenta BV

Vijf redenen om te upgraden naar de Tamron 28-75mm F/2.8 Di III VXD G2

De eerste generatie Tamron 28-75mm F/2.8 Di III is een geliefde objectief voor de Sony E-Mount. Dit universele zoomobjectief staat bekend om zijn fantastische beeldkwaliteit en snelle autofocus in een compact en betaalbaar pakket. Weinig ruimte voor verbetering zou je denken, maar niets is minder waar.
Lees meer

Billingham 25 Rucksack - meest stijlvolle camerarugzak voor dames?

Een mooie foto vertelt een verhaal. De fotograaf wil een uniek beeld neerzetten. Om zo’n foto te maken heb je kennis van techniek, de juiste lichtinval, creativiteit en liefde voor fotografie nodig. Zo is het ook bij de Billingham rugtas.
Lees meer

Peak Design - Magnetische telefoonhouders voor de auto, motor en fiets

De Peak Design Everyday Mobile collectie bestaat uit magnetische telefoonhouders met een SlimLink-vergrendeling. Dit zijn praktische oplossingen om je telefoon op het auto dashboard of het stuur van je motor of fiets te bevestigen.
Lees meer

PolarPro Boreal 50L - Camera backpack voor de outdoor videograaf

Elke fotograaf en filmmaker die de avontuurlijke kant van het vak opzoekt zal de waarde erkennen van een solide en betrouwbare camera backpack. Bovendien wil je de mogelijkheid hebben om ook de nodige persoonlijke spullen mee te nemen. De PolarPro Boreal 50L cameratas is voor die outdoor filmmakers die graag de vrije natuur in trekken.
Lees meer

De 5 beste Sony FX30 accessoires

De komst van de Sony FX30 is veelbelovend voor de beginnende filmmakers en (semi-) professionele content creators. Met name voor het filmen van spontane momenten om een verhaal te vertellen komt hij goed van pas. Met de juiste accessoires kun je het beste resultaat uit deze ‘budget cinema camera’ halen.
Lees meer

Polaroid Music Players - naast camera's nu ook Bluetooth speakers

Maakt Polaroid Bluetooth speakers? Voor een merk dat bekend is van iconische instant camera’s lijkt de stap naar muziekspelers verrassend, maar muziek past natuurlijk uitstekend bij de Polaroid filosofie.
Lees meer

Met de ProCube2 oplader snel je camera accu's opladen

Zonder opgelade batterij kun je geen opnames maken. Steeds vaker wordt er door de fabrikant slechts een USB-kabel met AC adapter meegeleverd om de accu in de camera op te laden. Dat schiet natuurlijk niet op als je meerdere accu’s moet opladen.
Lees meer

LiteChaser Pro - iPhone filters om de beste video's te maken

De nieuwste iPhones maken zulke topkwaliteit foto’s en video’s dat ze bijna een DSLR of systeemcamera evenaren. De meeste mensen zijn daar logischerwijs tevreden mee, maar anderen willen echt het maximaal haalbare resultaat uit de camera persen.
Lees meer

In 3 stappen de Tourbox Neo leren gebruiken

De Tourbox Neo is een creative software controller om je workflow van fotobewerking en video editing in creatieve software te versnellen. Als het gaat om dit soort hardware reageren mensen soms een beetje sceptisch. Maar is die angst dat het moeilijk zou zijn wel terecht?
Lees meer

Dit kun je van de Hasselblad X2D 100C verwachten

Een systeemcamera met een 100-megapixel CMOS-sensor staat bij menig enthousiast fotograaf hoog op het verlanglijstje. Zeker als het gaat om een van het iconische merk Hasselblad. Hasselblad combineert bij de X2D 100C een stukje innovatieve techniek met prachtig Scandinavisch design. Dit kun je van deze elegante systeemcamera verwachten.
Lees meer

Producten 1 tot 10 van 59 in totaal

Copyright © 2022 Transcontinenta. All rights reserved.