Tamron Fuji X objectieven promotie

Tamron Fuji X objectieven promotie

Tamron Fuji X objectieven Promotie

Gratis exclusieve Peak Design Slite Lite - Tamron Edition camerariem na aankoop van een Tamron Fuji X objectief

Claim nu na aankoop van een Tamron Fuji X objectief een gratis exclusieve Peak Design Slide Lite – Tamron Edition camerariem!

Alle Tamron objectieven, met Fuji X vatting, zijn nu tijdelijk voorzien van een unieke promotie. De razend populaire Peak Design Slide Lite camerariem is exclusief voor deze actie gemaakt in een gelimiteerde Tamron Editie uitvoering. Deze Peak Design Slide Lite versie is dus niet los te koop en heeft een waarde van €69,99. Een unieke kans voor Tamron liefhebbers om hun Fujifilm camera uit te rusten met een van 's werelds beste camerariemen, naast een geweldig Tamron objectief.

Hoe werkt deze Tamron Fuji X promotie?

Om na de aankoop van één van de deelnemende Tamron Fuji X objectieven in het bezit te komen van de exclusieve Peak Design Slide Lite – Tamron Edition camerariem, dient u de volgende stappen te nemen:


1. Lees de promotie voorwaarden van deze promotie.
2. Ga naar het overzicht met alle Tamron verkooppunten of klik op een van de hieronder vermelde Tamron dealers.
3. Doe uw aankoop binnen de actieperiode. Deze loopt van 3 februari tot en met 31 maart 2023.
4. Vul het speciale claimformulier in en zorgt u ervoor dat u alle gevraagde gegevens correct invult.
5. Binnen 4 weken na controle én goedkeuring van uw aanvraag, ontvangt u de Peak Design Slide Lite - Tamron Editie camerariem gratis thuis.

Deelnemende officiële Tamron dealers

Om van deze unieke promotie te profiteren, hoeft u alleen maar op de naam van uw favoriete Tamron dealer te klikken. 

Creativiteit in een lichtgewicht en compact ontwerp

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Tamron 17-70mm F/2.8 Di III-A VC RXD

Tamron 17-70mm F/2.8 Di III-A VC RXD Fujifilm

De Tamron 17-70mm F/2.8 Di III-A VC RXD (model B070x) is een lichtsterk standaard zoomobjectief voor APS-C mirrorless camera's van Fujifilm. Bij de ontwikkeling stond de perfecte balans tussen een groot zoombereik en een hoge beeldkwaliteit voorop. Voor APS-C-camera’s is dit wereldwijd het eerste verwisselbare objectief met 4,1x zoom en lichtsterkte F/2.8 met een brandpuntsafstand van 17-70mm. Dit objectief is uiteraard voorzien van de door Tamron ontwikkelde VC-beeldstabilisatie. Dankzij de korte instelafstand van 19cm bij groothoek en 39cm bij tele, kunnen indrukwekkende macro-opnamen met een onscherpe achtergrond gemaakt worden. Portret , landschap of snapshot, dit objectief is ideaal om de mooiste momenten in het leven in indrukwekkende detailrijke foto's vast te leggen.

Tamron 18-300mm F/3.5-6.3 Di III-A VC VXD

Tamron 18-300mm F/3.5-6.3 Di III-A VC VXD Fujifilm

De Tamron 18-300mm F/3.5-6.3 Di III-A VC VXD (model B061x) biedt werkelijk een fantastisch groot zoombereik. Het is wereldwijd het eerste zoomobjectief met 16,6x vergroting voor APS-C-mirrorless camera's van Fujifilm. Dit objectief biedt alle voordelen die zo kenmerkend zijn voor een all-in-one zoomobjectief. Je kunt waar je ook bent of gaat met één objectief genieten van talloze fotografische toepassingen. Het nauwkeurig uitgebalanceerde optische systeem is opgebouwd uit meerdere speciale lensdelen, waardoor ook bij de maximale vergroting de hoogste beeldkwaliteit mogelijk is. De resolutie blijft over het volledige brandpuntsafstand, van het optische centrum tot en met de beeldrand, even hoog. Net als bij de andere Tamron Fuji X objectieven is de filtermaat 67 mm.

Tamron 150-500mm F/5-6.7 Di II VC VXD

Tamron 150-500mm F/5-6.7 Di II VC VXD Fujifilm

De Tamron 150-500mm F/5-6.7 Di III VC VXD (model A057x) levert niet alleen een hoge beeldkwaliteit, maar biedt ook een hoog bedieningscomfort. Ondanks het aanzienlijke brandpunt van 500mm is het objectief slechts 209,6mm lang en bedraagt de maximale diameter 93 mm. Door het toepassen van de Tamron VC beeldstabilisatie zijn ook uit de vrije hand scherpe utlratele-opnamen mogelijk. Het objectief is opgebouwd uit maar liefst 25 elementen in 16 groepen en voorzien van meerdere speciale glaselementen en hybride-asferische lenzen om optische beeldfouten te corrigeren. De BBAR G2 coating van de lenzen minimaliseert reflecties aan de binnenkant van het objectief en onderdrukt zogenaamde ghosting en flare, wat vooral kan optreden bij tegenlichtopnamen. Bij een brandpunt van 150mm bedraagt de minimale scherpstelafstand slechts 60cm, waardoor dit objectief ook geschikt is voor indrukwekkende telemacro-opnamen. Dit objectief is dan ook zeer gebruiksvriendelijk en comfortabel. De Tamron 150-500mm F/5-6.7 is een zeer veelzijdig inzetbaar objectief voor elke Fuji gebruiker die zich wil toeleggen op landschap-, natuur- en/of sportfotografie.

Copyright © 2022 Transcontinenta. All rights reserved.