Lensbaby Photowalk - Tilburg

Lensbaby_Photowalk_Tilburg_Banner

De Lensbaby Photowalk Tilburg

Ga met ons mee voor een onvergetelijke ervaring als we Tilburg verkennen door de lens van onze camera's. Of je nu een doorgewinterde fotograaf bent of een beginner, dit is je kans om te leren, te creëren en contact te maken met de Lensbaby community van fotografie enthousiastelingen.

De Lensbaby Photowalk is meer dan alleen een fotografiewandeling. Het is een kans om uit je comfortzone te stappen, in contact te komen met gelijkgestemden en herinneringen te creëren die een leven lang meegaan. We gaan op zoek naar de verborgen juweeltjes, ontmoet nieuwe mensen en ontdekt nieuwe schoonheid door je lens.

Mis deze ongelofelijke kans niet om je fotografievaardigheden naar een hoger niveau te tillen, andere Lensbaby gebruikers te ontmoeten en Tilburg door je lens te verkennen.

Wie kan deze Photowalk beter begeleiden dan Merel van Dooren, al jaren zelfstandig fotografie, met een passie voor Tilburg. Haar prachtige storytelling fotografie project ‘Humans of Tilburg’ laat wel zien dat Tilburg echt in haar hart zit. Daarnaast is Merel ook al jaren een enthousiast Lensbaby ambassadeur.

Wat heb je nodig?

- Iets om foto’s mee te maken, een camera, maar heb je alleen een smartphone kun je ook gewoon gezellig mee op pad.
- Lege geheugen kaartjes en volle accu’s.
- Vergeet natuurlijk je favoriete Lensbaby lenzen en accessoires niet!
- Goede kleding, het weer in Nederland kan wel eens wisselvallig zijn en ook goede schoenen maken de wandeling een stuk aangenamer.
- Maar vooral veel zin, creatieve geest, goed humeur en flinke dosis gezelligheid, dan wordt het een super geslaagde Photowalk!

Informatie

Datum:22 september, 2023
Start tijd:15:00
Duur:3 - 4 uur
Categorie:Fotografie
Locatie:

Tilburg (spoorzone)
verzamelen voor RAW: Burgemeester Brokxlaan 30, 5041 SB Tilburg. (Aan de kant van het
Fietsenhok) Niet IN RAW

photowalk_tilburg
photowalk_tilburg_3
photowalk_tilburg_2
photowalk_tilburg_4

Copyright © 2023 Transcontinenta. All rights reserved.