Bushnell Engage EDX Promotie

Bushnell Engage EDX Promotie 2023

Bushnell Engage EDX Promotie

Deze herfst en winter zullen extra mooi zijn als je je Bushnell Engage EDX verrekijker meeneemt. Geniet van de natuur om je heen en bekijk alle prachtige details van dieren en vogels van dichtbij. Je kunt ze ook meenemen op reis om nieuwe landen en vergezichten te ontdekken. De Bushnell Engage EDX verrekijkers zijn de recentste toevoeging aan Bushnell's uitgebreide assortiment verrekijkers en spotting scopes. Ze bieden dezelfde verbluffende beeldkwaliteit als de befaamde Bushnell Forge verrekijkers, maar dan in een compactere en lichtere behuizing.

Hoewel alle Bushnell verrekijkers al een fantastische prijs-kwaliteitverhouding bieden, wil Transcontinenta, als de officiële Bushnell distributeur voor de Benelux, iedereen de kans geven om te genieten van een goede verrekijker. Daarom introduceren we een herfst- en winterpromotie waarbij je direct geld bespaart op alle modellen van Bushnell Engage EDX. De Kassakorting is alleen verkrijgbaar bij deelnemende Bushnell retailers in de Benelux, en geleverd door Transcontinenta BV.

Bushnell Engage EDX Promotie 2023

Kassakorting op deze Bushnell Engage EDX verrekijkers

Bushnell Engage EDX 8x42 - Bespaar €80
Bushnell Engage EDX 10x42 - Bespaar €80
Bushnell Engage EDX 10x50 - Bespaar €80
Bushnell Engage EDX 12x50 - Bespaar €80

Deelnemende officiële Bushnell dealers

Deelnemende officiële Bushnell dealers

Om van deze unieke actie te profiteren, klikt u eenvoudig op de naam van uw favoriete Bushnell dealer.

Zie alle officiële Bushnell dealers

Zie alle officiële Bushnell dealers

Hoe werkt de Bushnell promotie?

Om te profiteren van deze exclusieve Bushnell Engage EDX promotie, moet u de volgende stappen ondernemen:

1. Lees deze Bushnell Herfst en Winter Kassakorting promotie pagina om de lijst van geselecteerde Bushnell verrekijkers met de bijbehorende directe kortingen te zien.
2.
Lees de voorwaarden en bepalingen van deze promotie.
3. Bekijk de lijst met deelnemende Bushnell dealers.
4. Geniet van je besparingen, direct toegepast tijdens het afrekenen bij deze geselecteerde dealers.
5. Deze actie is geldig van 3 oktober tot en met 31 december 2023, en uitsluitend bij de deelnemende Bushnell dealers.

Bushnell Engage EDX 8x42

Elk detail is belangrijk voor de ware natuurliefhebber. De Bushnell® Engage EDX-verrekijker is gebouwd volgens de meest veeleisende specificaties om ervoor te zorgen dat jouw blik op de natuur een blijvende herinnering zal zijn. Elk lenselement in het optische pad is gecoat met de beste coatings die Bushnell® te bieden heeft. De helderheid, resolutie en kleur van de Engage EDX-verrekijkers zijn de absolute top in hun klasse. Zo simpel is het. In een direct vergelijk met tal van verrekijkers van andere merken, tijdens natuur- en vogelevenementen, konden de bezoekers letterlijk hun ogen niet geloven dat de Bushnell Engage EDX-verrekijker zo'n helder, scherp en kleurrijk beeld geeft.

Bushnell Engage EDX 10x42

Dankzij het brede gezichtsveld van de Engage EDX-verrekijker kan meer van het landschap worden waargenomen, zonder dat de verrekijker bewogen hoeft te worden. Dit is ideaal voor het volgen van bijvoorbeeld vliegende vogels of vluchtige herten. Je zult ook Bushnell's EXO Barrier lenscoating waarderen, die water, olie, stof en vuil afstoot om zo de lenzen schoon te houden en je een helder zicht te geven in alle weersomstandigheden. Kies de compacte en lichtgewicht 8x42 of 10x42 Bushnell Engage EDX, of de lichtgevoeligere 10x50 of krachtigere 12x50 modellen. Wat je ook kiest, je zult genieten van de schoonheid van de natuur die alleen optiek van hoge kwaliteit kan bieden.

Copyright © 2023 Transcontinenta. All rights reserved.