broncolor Move 1200L Kit 2 promotie

broncolor Move 1200L Promotie

broncolor Move 1200L Kit 2 tijdelijk 30% korting + extra accu

​​De Move 1200 L is de krachtige oplossing van broncolor voor professionele fotografen die behoefte hebben aan een betrouwbare en draagbare stroomvoorziening met twee individueel regelbare stopcontacten.

Als speciale promotie wordt tijdelijk tot 30 april 2023 de "Move 1200 L Outdoor Kits 2" niet alleen geleverd met 30% korting, maar ook met een tweede accu.

Complete flitsset

De broncolor Move 1200L kit 2 is een complete flitsset voor fotografie op locatie die bestaat uit een batterijgevoede flitsgenerator, twee MobiLED flitskoppen, een continulicht adapter en een weerbestendige rugzak met wieltjes. De kit bevat ook een softbox van 60 x 60 cm en een paraplu van 85 cm. De flitsgenerator heeft een vermogen van 1200Ws en kan asymmetrisch verdeeld worden over de twee flitskoppen. Het regelbereik is 9 f-stops en de kleurstabiliteit is hoog. De flitsduur is zeer kort, tot 1/8500 s t 0.1 of 1/20’000 s t 0.5. De lithium-accu is verwisselbaar en heeft een levensduur tot 4000 laadcycli. De kit is compatibel met de broncolor HS-functie voor Nikon, Canon en Sony DSLR-gebruikers via firmware versie 48.07 of later.

broncolor-promotion-nl

Deelnemende officiële broncolor dealers

Neem contact op met uw lokale broncolor experience center of dealer voor meer informatie over de Move 1200 L Outdoor kit 2.

​​De Broncolor Experience Centers in de Benelux bieden professionele fotostudio's waar huidige en toekomstige Broncolor-klanten van Transcontinenta een afspraak kunnen maken met een Transcontinenta Broncolor-adviseur. De 50.8 Studio in Zaventem is aangewezen voor België en Luxemburg, en de Studio 34x in Almere is aangewezen voor Nederland. Bij het Broncolor Experience Center kunnen klanten uitgebreide productinformatie ontvangen en Broncolor-producten testen om een weloverwogen aankoopbeslissing te nemen. Deze centra zijn onderdeel van gevestigde professionele fotostudio's die Broncolor-producten veelvuldig gebruiken. De studio's zijn eigendom van onafhankelijke ondernemers die een voorkeur en liefde delen voor het Broncolor-merk in hun professionele activiteiten. Naast hun affiniteit voor het merk, fungeert de locatie van de studio als een officieel Broncolor Experience Center.

Creativiteit in een lichtgewicht en compact ontwerp

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Studio 34x

Studio34x biedt ruime mogelijkheden voor alle denkbare foto fashion producties en fotoshoots. En met ‘ruime’ bedoelen ze ook ‘ruime’ want Studio 34x heeft een totale oppervlakte van maar liefst 750 m2 waardoor ze tot de grotere studio’s in Nederland behoren. ‘Voldoende ruimte voor iedereen’; dat was de leidraad bij het inrichten van de twee hallen van de fotostudio verhuur die ze hebben gerealiseerd. De fotograaf, visagisten, kappers, modellen, haarstylisten: iedereen en alles heeft hier de ruimte. Dat biedt niet alleen fantastische mogelijkheden; het werkt natuurlijk ook veel prettiger

broncolor experience center Studio 34x

Locatie details Studio 34x

De Steiger 33a
1351 AB Almere-Haven
Nederland
E: info@studio34x.com
W: www.studio34x.com

50.8 Studio

50.8 Studio biedt een full-service fotoproductie in België voor elke vorm van reclame en mode- editorials. Door de jaren heen hebben ze een sterk creatief netwerk opgebouwd, zodat ze altijd de beste freelancers kunnen vinden om voor elk project het best mogelijke creatieve team samen te stellen. Perfecte casting, exacte planning en flexibele coördinatie in overeenstemming met het creatieve proces zijn wat zij aanbieden om uw visie in realiteit om te zetten. 50.8 Studio voorziet in en verhuur van materiaal en studio ruimte voor professionele foto- en filmshoots.

broncolor experience center 50.8 Studio

Locatie details 50.8 Studio

Copyright © 2022 Transcontinenta. All rights reserved.