Inspiration

De beste rig accessoires voor een snelle systeemcamera video setup

Het in elkaar schroeven van een camera rig kan een tijdrovende klus zijn die op den duur gaat frustreren. Met deze innovatieve camera rig accessoires laten we zien hoe snel en gemakkelijk het opzetten en uit elkaar halen van een camera rig kan zijn.
Lees meer

Dit zijn de 3 beste Canon EOS R7 accessoires

Zelfs met alle eersteklas specificaties van de Canon EOS R7 ontkom je er bijna niet aan om er een aantal accessoires bij te kopen om net even meer uit die nieuwe camera te halen. Dit zijn drie essentiële accessoires die je niet moet vergeten voordat je aan de slag gaat met de veelzijdige Canon EOS R7 systeemcamera.
Lees meer

Dit zijn de vijf beste statieven om mee te nemen in het vliegtuig

Wil je een lichtgewicht statief meenemen als je op vakantie gaat met het vliegtuig? In het vliegtuig heb je een beperkt aantal kilo’s die je mee mag nemen en je koffer moet voldoen aan bepaalde afmetingen. Hier moet je natuurlijk rekening mee houden als je op zoek gaat naar het perfecte reisstatief voor jou.
Lees meer

Beste kleine verrekijkers om vogels te kijken tijdens een wandeling

Je denkt er misschien niet direct aan, maar een verrekijker behoort ook tot de essentiële onderdelen die je meeneemt tijdens een wandeling. Dus neem naast een paar goede wandelschoenen, een prettige jas en een flesje water, ook die verrekijker mee en maak je wandeling in de natuur interactief!
Lees meer

Copyright © 2022 Transcontinenta. All rights reserved.